Popis
O PRODUCENTOVI
Teoria
Teoria je společnost, která zahájila svou činnost v roce 2010. Vinařství se nachází v Celeirós do Douro, vinařské vesnici v srdci údolí řeky Douro, klasifikované organizací UNESCO jako místo světového dědictví. Teoria získala několik národních i mezinárodních ocenění díky vynikajícím hroznům a vlastnostem terroir. Společnost vedou dva vinaři, António Dinis a Rosa Araújo, s rozsáhlými zkušenostmi v odvětví vína. Portfolio vín zahrnuje nejen vína červená, bílá, růžová a šumivá, ale také pozdní sběr a olivový olej. Pokud se zaměřujete na vinařskou turistiku, v tomto vinařství můžete i přenocovat.
Olivové háje v oblasti Sabrosa, kde se nachází staleté olivovníky dávají vzniknout prvotřídnímu olivovému oleji. S respektem ke starým zemědělským tradicím kladou důraz i na ochranu životního prostředí a vyvarují se při produkci použití jakýchkoli chemikálií. Olivy jsou sklízeny ručně a okamžitě odeslány do lis, aby se zachovaly všechny jeho chutě a vůně. Výsledkem je olivový olej, který reprezentuje řemeslnou tradici výroby olivového oleje v Portugalsku.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Teoria
Teoria je společnost, která zahájila svou činnost v roce 2010. Vinařství se nachází v Celeirós do Douro, vinařské vesnici v srdci údolí řeky Douro, klasifikované organizací UNESCO jako místo světového dědictví. Teoria získala několik národních i mezinárodních ocenění díky vynikajícím hroznům a vlastnostem terroir. Společnost vedou dva vinaři, António Dinis a Rosa Araújo, s rozsáhlými zkušenostmi v odvětví vína. Portfolio vín zahrnuje nejen vína červená, bílá, růžová a šumivá, ale také pozdní sběr a olivový olej. Pokud se zaměřujete na vinařskou turistiku, v tomto vinařství můžete i přenocovat.
Olivové háje v oblasti Sabrosa, kde se nachází staleté olivovníky dávají vzniknout prvotřídnímu olivovému oleji. S respektem ke starým zemědělským tradicím kladou důraz i na ochranu životního prostředí a vyvarují se při produkci použití jakýchkoli chemikálií. Olivy jsou sklízeny ručně a okamžitě odeslány do lis, aby se zachovaly všechny jeho chutě a vůně. Výsledkem je olivový olej, který reprezentuje řemeslnou tradici výroby olivového oleje v Portugalsku.